Konco-konco ku

Sunday, September 27, 2015

BAGAIKAN YAHUDI MENCARI PELACUR HINGGA KE TANAH SUCI!!!

AGAK terkejut dengan status yang dikeluarkan oleh Photographer ter SOHOR Malaysia yang dikatakan menjumpai pusat pelacuran di Tanah Suci Mekah. 

Apa sudah tidak ada subject lain agaknya Saiful Nang ini nak dijadikan modal untuk KARYA TERULUNGNYA. Hinggakan sanggup mencari pelacur di Tanah Suci.

Ketika orang Islam lain sibuk menunaikan rukun Islam ke 5 menunaikan Haji, Si Saiful ini terus-terusan mencari dosa di Tanah Suci.

Berbaloikah??

Mungkin ada benarnya jika Saiful Nang sedang sangap mencari pelacur sehingga di Mekah hanya kerana bertanyakan dengan Arab Badwi.

Chow kit dan Bukit Bintang tidak sesuai untuk dirinya. Barangkali dia perlukan pelacur antarabangsa. Bila dia sangap dia sanggup hina Tanah haram.

Bertaubatlah sebelum terlambat!!!

2 comments:

 1. Di Mekah, apa yg di niat kan dalam hati maka itulah yang kita perolehi.

  ReplyDelete
 2. Seorang ahli politik MCA DATUK YIP KUM FOOK(叶金福) menghina Sultan Selangor kerana mengambil gelaran Datuk untuk menipu dan berbohong kepada orang Cina Malaysia dan dia seorang ahli perniagaan dan lain-lain, dia sentiasa sombong dan menipu wanita-wanita untuk kepentingan dirinya.

  DATUK YIP KUM FOOK(叶金福) juga seorang peguam di Taman Desa Jaya, Kepong….dia ada kedai peguam di Taman Desa Jaya, Kepong.. terbuka untuk menipu orang ramai, kini ramai yang mengenali(tahu) dan mengesyakinya kerana di kawasan Kepong selalu ada masalah pada sebelum ini seperti tokong Hindu letak api di Taman Daya, Kepong tendang Sami-sami Buddha keluar dari KUIL BUDDHA SAMNAK SAMBODHI (三宝寺) dan lain-lain.

  Kita semua harap Sultan Selangor mengambil kembali semua gelaran Datuk kerana jika YIP KUM FOOK(叶金福) diteruskan gelaran Datuk, negara kita akan runtuh dan musnah...seterusnya Taman Desa Jaya kita, Kepong akan dapat bahagia dan harmoni.

  Sekarang anak dia(叶君瀚 YIP JIUN HANN) jadi pengerusi MCA Gombak, sama juga sebab ayah ajar anaknya jalan sama, dan kedua-duanya pun tak malu dan masa sekarang orang boleh hantar mesej tahu dengan cepat, anda tak boleh lari dari orang gosip

  perkongsian oleh AHLI JAWATANKUASA SAMNAK SAMBODHI (三宝寺), Taman Desa Jaya, terdahulu

  ReplyDelete

comment please.....